Akcje pomocy

1procentProsimy w imieniu organizacji pożytku publicznego o przeznaczenie 1% swojego podatku na rzecz ich podopiecznych: dzieci niepełnosprawnych, nieuleczalnie chorych, rodzin wielodzietnych, samotnych rodziców.
Przekazując 1% swojego podatku wspomagamy najbardziej potrzbujących, a nas to nic nie kosztuje!

Dariusz Kokoszka

Darek choruje na bardzo rzadką chorobę – zespół Lesch-Nyhana, którego objawy zbliżone są do porażenia mózgowego. Główny objaw to niekontrolowane napięcia mięśni, odruchy mimowolne, zaburzenia neurologiczne oraz nadpobudliwość emocjonalna. Dariusz wymaga stałej opieki, nie może samodzielnie siedzieć ani chodzić. Zebrane środki chcielibyśmy przeznaczyć na leczenie oraz rehabilitację Darka. Możesz pomóc Darkowi przekazując swój 1% podatku na subkonto założone w Fundacji Anny Dymnej „Mimo Wszystko”. Wypełnij odpowiednią rubrykę w rocznym zeznaniu podatkowym PIT-36, PIT-36L, PIT-37, PIT-28, PIT-39. Wpisz wyliczoną kwotę 1%, numer pod jakim Fundacja widnieje w Krajowym Rejestrze Sądowym oraz hasło. Numer Krajowego Rejestru Sądowego: KRS 0000174486 Hasło „Dariusz Kokoszka” Dodatkowe informacje: http://www.mimowszystko.org/

Aleksandra Irzyk

Informacje: pobierz