Specjalna oferta dla członków związku w Holiday Park & Resort

Koleżanki i koledzy,

Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” otrzymał specjalną ofertę dla członków związku i ich rodzin, dającą 80% rabatu na pobyty w luksusowych Resortach nadmorskich HOLIDAY PARK & RESORT.

Minimalne zamówienie to 30 sztuk voucherów – może być mix – jest to warunek konieczny, aby oferta mogła być zrealizowana.

Zgłoszenia proszę przesyłać do 19.07.2021 r. na maila: kr.rzesz@gmail.com. Zgłoszenie musi zawierać: nazwę organizacji, imię i nazwisko uczestnika, telefon kontaktowy i adres mailowy!

W sprawie opłaty za voucher będę kontaktować się z osobami zgłoszonymi. Jednak proszę wziąć pod uwagę, że opłata będzie musiała być bezwzględnie uiszczona w terminie do  31.07.2021 r. na konto lub do kasy Regionu, który będzie pośredniczył, zawierając umowę z HP&R.

Proszę o szczegółowe zapoznanie się z warunkami oferty oraz Regulaminem. Jednocześnie zaznaczam, iż Region pośredniczy wyłącznie w zakupie voucherów! Procesu rezerwacyjnego dokonujecie sami. Kontaktujecie się indywidualnie również we wszelkich sprawach dotyczących Waszego pobytu 😊

Dla osób zainteresowanych posiadam kilka broszur informacyjnych do rozdania 🙂

W razie pytań zapraszam do kontaktu mailowego: kr.rzesz@gmail.com, lub telefonicznego: 501 791 555.

Cena:

• Domek – 449 zł netto/ 552,27 zł brutto za 6 noclegów (do 9 osób – 6 osób dorosłych i 3 dzieci)
  • Apartament – 349 zł/ 429,27 zł brutto za 6 noclegów (do 4 osób- 3 osoby dorosłe i 1 dziecko)

Vouchery obowiązują przez 5 lat w terminie od 01.04-14.06, cały wrzesień, październik, w 6 lokalizacjach tj. Pobierowo, Niechorze, Mielno, Rowy, Grzybowo, Ustronie Morskie (dotyczy domów i apartamentów). Od listopada do końca marca dostępne są apartamenty całoroczne (ogrzewane gazem) w Pobierowie, Rowach.

Dodatkowe koszty, które ponosi osoba posiadająca voucher tzw. opłaty obowiązkowe to: 150 zł za sprzątanie i 750 zł kaucja zwrotna, z której potrącana jest opłata za zużyte media ( prąd, woda), średnia z 4 lat funkcjonowania resortów to 80-100 zł za tydzień w apartamencie, 120- 150 zł za tydzień w domku. Opłata za media jest wyliczana na podstawie liczników według zużycia. Z kaucji Goście mogą korzystać na miejscu, wykorzystując ją np. na posiłki, napoje itp.

Opłata za sprzątanie i kaucję jest wymagana przy dokonywaniu rezerwacji. Nie przy zakupie vouchera!

Posiadacz vouchera sam wybiera lokalizację i termin.

Koszty usług jak sprzątanie i kaucja są niezmienne  ( wiążąca umowa), ulec zmianie może jedynie opłata za wodę i prąd, wszystko zależy od podwyżek i gminy, w której znajduje się resort.

Opłaty opcjonalne niewymagane to:

• Parking (Do dyspozycji Gości ogrodzony oraz monitorowany parking na terenie kompleksu. Maksymalnie 2 samochody na 1 domek. Cena za pierwszy samochód to 20 zł/dobę; cena za drugi samochód to 25 zł/dobę)
  • Komplet ręczników (Komplet białych ręczników 100% bawełny 50×100 cm oraz 70×140 cm. Ręczniki prane w pralni chemicznej, z gwarancją zachowania 100% higieny. Cena za wypożyczenie kompletu 25 zł.)
  • Rowery (Cena wypożyczenia 35 zł/1 szt.)
  • Grill elektryczny (Cena wypożyczenia 55 zł/1 szt.)
  • Łóżeczko dziecięce (Cena wypożyczenia 40 zł/1 szt.)
  • Krzesełko dziecięce (Cena wypożyczenia 20 zł/1 szt.)
  • Wanienka dziecięca (Cena wypożyczenia 15 zł/1 szt.)
  • Zwierzęta (Możesz zabrać ze sobą psa lub kota. Akceptujemy zwierzęta o wadze do 10 kg. Cena pobytu za dobę to 45 zł)

Poniżej do pobrania instrukcja dokonywania rezerwacji, która jest bardzo czytelnie rozpisana ( jest tam dobrze pokazane jakie są opłaty obowiązkowe, a jakie opcjonalne).

Jest możliwość wykupienia posiłków, cena ich na dzień dzisiejszy, ponieważ mamy promocję 20% to:

• Osoba Dorosła – śniadanie 39zł, śniadanie + obiadokolacja 79zł
  • Dzieci od 2-12 lat – śniadanie 31zł, śniadanie + obiadokolacja 55zł
  • Dzieci od 0-2lat – za darmo

Cena bez promocji to:

• Osoba Dorosła – śniadanie 49zł, śniadanie + obiadokolacja 99zł
  • Dzieci od 2-12 lat – śniadanie 39zł, śniadanie + obiadokolacja 69zł
  • Dzieci od 0-2lat – za darmo

Restauracje są w czterech ośrodkach tj. Pobierowo, Rowy, Mielno, Ustronie Morskie.

We wszystkich 6 resortach jest kawiarnia i bistro.

W załączniku przesyłam tabelkę atrakcje ( taka ściąga co się znajduje w danym resorcie).

Każdy domek i apartament ma aneks kuchenny, w pełni wyposażony.

Przy okazji rozpisuję co Państwo macie w cenie zakupionego vouchera: pobyt na 6 dób dla 4 lub 9 osób, podgrzewany basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, place zabaw, małpi gaj, boisko plażowe, siłownia zewnętrzna, basen kryty i sauny- dotyczy Ośrodków w Pobierowie i Rowach, zjeżdżalnie wodne w 5 ośrodkach (w Pobierowie nie ma zjeżdżalni), animacje dla dzieci i dorosłych.

Joanna Turoń

Instrukcja dokonywania rezerwacji

Regulamin korzystania z voucherów firmowych

KATALOG HOLIDAY

Prezentacja

Szanowny czytelniku

Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane popularnie jako „RODO”).

Dajemy Państwu możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z usług i udostępniać o sobie informacje. Co prawda nasz serwis jest dostępny bez konieczności podawania informacji o sobie, jednakże gdyby taki kwestia pojawiła się to wskazanie danych jest dobrowolną decyzją użytkownika. Użytkownik w każdej chwili może żądać ich usunięcia w całości lub części, kierując stosowaną korespondencję na adres: rzesz@solidarnosc.org.pl  lub tradycyjnie na adres Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” ul. Matuszczaka 14, 35-083 Rzeszów

Korzystający z naszego serwisów internetowego pozostają Państwo anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej. Wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie informacje zawarte w logach systemowych (np. adres IP) są przez Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” wykorzystywane w celach technicznych, związanych z administracją naszymi serwerami. Poza tym adresy IP są wykorzystywane do zbierania ogólnych, statystycznych informacji demograficznych itp.

Dane dotyczące użytkowników serwisu internetowego http://https://www.solidarnosc.rzeszow.org.pl// przetwarzane są przez Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” z siedzibą w Rzeszowie, ul. Matuszczaka 14, NIP 813-12-88-922 będący w odniesieniu do danych osobowych użytkowników administratorem danych osobowych.

Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych jest możliwy pod adresem email: iod.rzesz@solidarnosc.org.pl lub telefonicznie: 513 168 307

Dane osobowe użytkowników - jeżeli będą zbierane - traktowane będą jako wydzielona baza danych przechowywana na serwerze Regionu Rzeszowski NSZZ „Solidarność” w strefie bezpieczeństwa zapewniającej właściwą ochronę. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie pracownicy, którzy posiadają stosowne upoważnienia do przetwarzania danych Jako administrator danych osobowych użytkowników wydawanego przez nas serwisu internetowego możemy w drodze umowy powierzać przetwarzanie tych danych innym podmiotom.

Zbierane przez Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” dane osobowe użytkowników przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia lub na podstawie innych ustawowych przesłanek legalizujących przetwarzanie danych (przede wszystkim w celu realizacji usług oraz w prawnie usprawiedliwionym celu - marketingu bezpośrednim naszych produktów lub usług), zgodnie z wymogami prawa polskiego, dlatego też podstawą i celem przetwarzania danych osobowych związane są niezbędność przetwarzania do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora lub przez stronę trzecią. Ta podstawa przetwarzania danych dotyczy przypadków, gdy ich przetwarzanie jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi, dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników jak również ewentualnego prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora.

Państwa dane, w ramach naszych usług, przetwarzane będą wyłącznie w przypadku posiadania przez nas lub inny podmiot przetwarzający dane jednej z dopuszczonych przez RODO podstaw prawnych i wyłącznie w celu dostosowanym do danej podstawy, zgodnie z opisem powyżej. Dane przetwarzane będą do czasu istnienia podstawy do ich przetwarzania – czyli w przypadku udzielenia zgody do momentu jej cofnięcia, ograniczenia lub innych działań z Twojej ograniczających tę zgodę, w przypadku niezbędności danych do wykonania umowy – przez czas jej wykonywania, a w przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest uzasadniony interes administratora – do czasu istnienia tego uzasadnionego interesu. Dane będą przetwarzane przez Region Rzeszowski NSZZ „Solidarność” i ewentualnie przez Zaufanych Partnerów, jeśli wyrazisz im zgodę, ale mogą być one również powierzone do przetwarzania innym podmiotom. W każdym takim przypadku przekazanie danych nie uprawnia ich odbiorcy do dowolnego korzystania z nich, a jedynie do korzystania w celach wyraźnie wskazanych przez nas. Przekazywanie danych ma miejsce na ogół w przypadku współpracy z podwykonawcą lub usługodawcą. W każdym przypadku przekazanie danych nie zwalnia przekazującego z odpowiedzialności za ich przetwarzanie. Dane mogą być też przekazywane organom publicznym, o ile upoważniają ich do tego obowiązujące przepisy i przedstawią odpowiednie żądanie, jednak nigdy w innym przypadku.

Jak już wspomniano, na naszej stronie internetowej używamy technologii, takich jak pliki cookie i podobnych służących do zbierania i przetwarzania danych osobowych oraz danych eksploatacyjnych w celu personalizowania udostępnianych treści i reklam oraz analizowania ruchu na naszych stronach. Cookies to dane informatyczne zapisywane w plikach i przechowywane na Twoim urządzeniu końcowym (tj. Twój komputer, tablet, smartphone itp.), które przeglądarka wysyła do serwera przy każdorazowym wejściu na stronę z tego urządzenia, podczas gdy odwiedzasz różne strony w Internecie. Znajdziesz tam także informację o tym jak zmienić ustawienia przeglądarki, by ograniczyć lub wyłączyć funkcjonowanie plików cookies itp. oraz jak usunąć takie pliki z Twojego urządzenia.

Macie Państwo prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzani danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Uprawnienia powyższe przysługują także w przypadku prawidłowego przetwarzania danych przez administratora.